Missbruk av ett missbrukat barn

29379x 21. 01. 2015 1 Reader

När jag var tio blev jag en kvinna från ett barn. Pappa märkte det och ordentligt uppskattad: Han började röra vid mig, onanera mig, fick mig muntligt sex, tvingade mig att nå honom. Det upprepades ungefär elva innan systern föddes. Jag älskade det, men samtidigt kände jag mig skyldig: för pappa tillhör min mamma och jag fuskar henne? Jag kände mig som en älskare som bröt familjen lycka. Samtidigt sa jag att utan min far skulle jag aldrig ha sexualitet hon kom inte, det är faktiskt bra att det är jag visadeJag trodde jag borde veta om tio på tio. Vid den tiden trodde jag inte att det var dåligt eller att det inte var, tvärtom trodde jag att vår familj var en modell. Naturligtvis berättade jag inte för någon. När jag blev värre i skolan och började ha neurotiska tics, skickade mina föräldrar mig till doktorn för att få mig läkemedel. Tillsammans med min läkare motiverade, för att kontrollera min önskan att suga i okontrollerat att för varje dag när hon inte ser mig tror jag att jag kommer att få en krona. Och doktorn har förändrats, förmodligen när det håller en hel månad, kan jag ha trettio kronor! Vid det ögonblick som jag sa, säkert, när det är normalt kommer ingen att ge mig någonting. Jag började försöka styra mig själv på styrka. I viss mån fungerade det.

Vid tjugo var jag promiskuös. Jag bytte mina pojkar för en natt. Jag trodde att de inte skulle gilla mig om jag inte gjorde det. Jag gillade också att ha makt över dem. Under tiden har jag våldtagits tre gånger - men jag trodde att jag kunde göra det själv. Jag sa inte till någon. Jag gick inte ut med dessa killar någonstans.

Vid trettio, träffade jag min man. Sexualitet har vänt över de senaste tio åren: nu säger jag inte mycket om förändring. Vårt förhållande lider av detta.

För fem år sedan bestämde jag mig för att bryta min tystnad och skrev min far ett brev. Jag berättade för hela familjen vad som hände för ett kvart århundrade sedan i vår familj och hur det gjorde mig ont. Pappa känner att det han gjorde var för mitt gott, och att han inte kunde skada mig. Mamma vill inte höra något igen, min bror har tillräckligt med sina bekymmer. En sjuksköterska visade sitt enda intresse, men hon kunde knappt tro på det. Åtminstone undvikes det.

För två år sedan gav jag min dotter en kejsarsnitt. Från vissa anställdas beteende i mammalsjukhuset kände jag mig missbrukad och grät för hela puerperiet.

Snart blir jag fyrtio. Det har varit trettio år sedan de här händelserna, men jag är fortfarande rädd. Om vår dotter, vad gör jag om jag lämnar henne ensam med min farfar kommer inte att skada henne? Skadar jag henne oavsiktligt, eftersom det är känt att offren för missbruk missbrukar det också? Jag har gränsproblem, psykosomatisk sjukdom och vad jag ännu inte kan beskriva, men som negativt påverkar mitt nuvarande liv. Jag säger att en sådan gammal affär inte längre kan påverka mig. Det motsatta är dock sant, och jag fattar beslutet att jag äntligen kommer att bli bra.

Jag går för första gången på ett möte i en självhjälpsgrupp för offer för våldtäkt och barnmisshandel. För första gången kan jag prata med någon som har upplevt samma sak som jag gör. Jag känner mig där själv. Det är en början, och jag hoppas det kommer att få en uppföljning och en lycklig avslutning. Under tiden håller jag mina fingrar.

Liknande artiklar

2 kommentarer på "Missbruk av ett missbrukat barn"

 • Kwert säger:

  Ja, flicka guld dig inte ont så mycket din pappa skadar dig hysteri som vår märkliga företag hanterar sådana fall. Hon sa att det var trevligt. Så vad är dina psykiska problem? I motsats till vad vi anser vara normala och vad som inte är. Vem skapar du dessa regler? Historiskt Holy kyrkan, som har i sig Vatikanen dock tillåtet att knulla från 12-de media som säljer x-kopior, Pisa om "syndiga" sexualitet och politik som raden av värdena absolut ingen moralisk auktoritet inte binda. Även om dina regler håller fast vid benen. Proc ??!

  • Budlii säger:

   En sådan brute som KWERT har bidragit här kan bara skrivas av en kille eller ku.va som inte ens överväger sig!
   Självklart är det faderns fel, oavsett om hon tyckte om det just nu eller inte. Det har satt sina värderingar och sexualitet i en helt annan riktning.
   Författaren till artikeln, Suene, vill komma ut ur denna onda cirkel så mycket som möjligt och att förlåta min pappa tillräckligt med makt.

Lämna ett svar