Kärlek och Cranio i mitt liv och hur båda kan hjälpa (del 1)

6755x 27. 03. 2020 1 Reader

Sjunger från Whatsapp från en vän: ”Kära redigering 🙂 Hur mår du? Jag tänker på min professionella och partnersida av livet. Ni båda har löst, så vitt jag vet. Det är klart för mig att det fortfarande finns något att arbeta med kring det. Men du vet vad du vill göra och du gör det. Du har din drömman och du och Petr har det bra, du fördjupar fortfarande din relation. Är det rätt? Jag vet att vi alla har vår egen personliga historia och måste hitta vårt eget sätt att komma dit jag vill. Jag letar bara efter inspiration från dig, hur gjorde du det och vad hjälpte dig? Vänligen dela det? " Så jag delar ...

karantän

Jag är i karantän, som nästan alla. Jag kan inte arbeta, beröringsterapi är nu praktiskt taget förbjudet. Och ändå ska jag vara ärlig, jag har varit lyckligast de senaste månaderna. Jag uppfyllde flera önskningar på en gång:

  • Jag ville ha fastnat med Peter, min älskade man, på en öde ö
  • Jag ville lära mina barn hemma
  • Jag ville stå upp när jag vaknar själv och inte behövde resa
  • Jag ville ta hand om trädgården mer, få plantor och städa upp hemma
  • och jag ville ut ur matrisen

Redigera en Petr

Hur många av oss hade liknande önskningar? Hur många gånger har vi skickat detta till universum? Den som lyssnade på oss, även de amerikanska, kinesiska eller ryska arméerna, är ett coronavirus och vi har möjlighet att starta om. Det är vid denna tidpunkt som vi kan minska våra utgifter till ett minimum och sätta oss till inkomst - kärlek, ljus och inspiration. Överraskande kan även de som börjar ta itu med effekterna av isolering i företag, till exempel lära sig att dra mer av sig själva och få kontakt med sina hjärtan. Jag sätter mig, stänger ögonen och tittar in i mig själv. Det jag ser är bara min privata affär, ingen måste erkänna, ingen kontrollerar mig. Det lär mig stora sanningar för sig själv. Jag är med det som är inuti just nu. Åtminstone ett tag. Med tiden blir det meditation, men bara observation.

Och när jag gör det ärligt, inser jag hur glad jag är, hur jag känner och lever. Detta beror främst på att jag tycker om vad jag gör och vad jag gör. Jag gillar att skriva, så jag skriver igen ett tag. Jag öppnar en serie om kärlek och kul. Jag vet mycket om båda eftersom mitt liv består av dessa två artiklar för ett år tillbaka. De är anslutna. Detta inkluderar självkärlek, den högsta grad av hängivenhet till det gudomliga i sig själv utan involvering av Ego. Här är jag fortfarande en nybörjare som upprepar mina misstag och ber om andra möjligheter. Och de kommer.

Tillbaka till rötter

Nu pausar jag i några dagar och studerar skript av osteopati och kraniosakral biodynamik, Breath of Life and Silence and Peace. Jag har tid för det. Slutligen. Jag går tillbaka till början och bjuder in dig att gå genom förändringslandskapet, upplevda upplevelser och beröringar på platser för tillbakadragande i våra kroppar. Jag älskar allt detta, jag vet allt väl. Jag bifogar bilder av en övergiven studie som inte behöver någonting. Hon ser bara fram emot att öppna sin dörr igen och gå in, sitta, andas ut. Djupt. Han ler och vårt arbete kan börja. Jag ser fram emot ögonblicket med henne.

Ställ frågor

Du kanske också har frågor, och jag kan skapa dem nästa gång. Ställ frågor på webben, FB, etc.

din
Redigera Tyst

Vem är jag?

Craniosacral terapeut, massör, ​​kvinna, älskarinna, mamma, hushållerska, shard of Godhead här på jorden.

www.cranio-terapie.cz
edita.pol@seznam.cz
+723 298 382 XNUMX

Kärlek och cranio i mitt liv och hur båda kan hjälpa

Fler delar från serien

Lämna ett svar