Mycket effektiv teknik för aktivering av det tredje ögat

4745x 25. 11. 2019 1 Reader

Jag gillar att spela med olika tekniker och se vilka som fungerar på mig och vilka inte. Jag började med detta ganska nyligen och jag kan se framsteg nu. Det är mycket effektivt och i den här artikeln presenterar jag den korta versionen. Om du vill prova denna teknik rekommenderar jag att du också klickar på den ursprungliga artikeln (länk nedan) och läser den.

Jag använder denna metod varje dag och förbättrar den med vissa tillägg. Innan jag börjar skickar jag en ström av energi till mina pinealkörtlar för att ladda / aktivera den. Sedan visualiserar / sätter jag in avsikten och energistrålen rör sig från pinealkörteln till det tredje ögat på pannan. Jag ser att strålen slår det tredje ögat, och här bildas konen (enhörningens horn), kommer ut ur pannan och ser ut som en antenn. Under meditation använder jag olika färger utöver det rekommenderade ljudspåret för bättre aktivering.

Det är intressant eftersom när jag mediterade de senaste veckorna såg jag en stråle komma från pinealkörteln i pannan, och något liknande ljus som kom från en filmprojektor som användes i gamla biografer kom ut ur den. Så jag bad att det lysande fenomenet skulle flyttas till en högre nivå, som sedan förvandlades till en cirkulär virvel med ett kluster av vita, blå, rosa och violetta färger. Detta kan vara en idé för din visualisering / implementering av projektet. Visualisera denna plats i framkant som en äldre filmprojektor, som sedan förvandlas till en mer dimensionell virvel och uppgraderar din tredje ögonfunktion.

Teknik Shambhavi Mudra

 1. När du tränar Shambhavi mahamudra kriya är det bäst att ha dina händer i positionen som Jnana mudra. Stäng pekfingret och tummen i en cirkel. Gör det med handflatorna uppåt. Jag gör denna övning på en stol, inte på golvet.
 2. Sitt bekvämt med rak hållning och placera händerna på knäna.
 3. Stäng ögonen kort, öppna sedan dem igen och fokusera blicken på en fast punkt.
 4. Slå upp så högt som möjligt utan att flytta huvudet.
 5. Fäst blicken på plats mitt i ögonbrynen. Meditera. Liksom i alla andra meditationer, släpp dina tankar. Du bör se dina ögonbryn som en V-form.
 6. När du håller denna koncentration börjar du sjunga OM-mantraet. Meditera om OM: s eko som ekar runt om.
 7. Stäng inte ögonen. De bör alltid vara avslappnade.
 8. Fortsätt i fem minuter.
 9. Stäng ögonen, men fokusera fortfarande på samma plats mitt i ögonbrynen.
 10. Sjung OM långsamt och meditera.
 11. Börja utöka varje individuell OM. Du bör andas djupt genom näsan.
 12. Fortsätt i fem minuter.

Tips för en bok från Sueneé Universe

Sandra Ingerman: Mental Detoxification

Sandra Ingerman, en terapeut och shaman, kommer att lära dig att hantera sin rädsla, ilska och frustration. Sandra är känd för sin förmåga att föra till vår kultur, i en förståelig form, forntida läkningsmetoder från olika kulturer för att tillgodose våra nuvarande behov, samtidigt som vi visar hur vi kan skydda oss själva i alla negativa miljöer fyllda med skadlig och fientlig energi. I sitt arbete använder han de forntida principerna för alkemi, som beskrivs som en teknik genom vilken medeltida naturfilosofer försökte omvandla bly till guld. Men alkemister arbetar också bildligt på en högre nivå och omvandlar tungt blymedvetande till ett glad och glad gyllene medvetande. Med hjälp av hennes teorier diskuterar författaren i den här boken hur du på lämpligt sätt kan bearbeta och omvandla de negativa tankar och känslor som dyker upp i dig under dagen.

Sandra Ingerman: Mental avgiftning - klicka på bilden tar dig till Sueneé Universe eshop

Liknande artiklar

Lämna ett svar