Stor pyramid: En personlig historia

4318352x 08. 08. 2013 1 Reader

I Egypten var jag turist i 2003, 2005 och förra gången i 2011. Som för någon turist som definitivt har besökt de berömda templen, gravarna och pyramiderna i Egypten.

Jag vill berätta för denna historia till mitt mycket personliga möte med Giza och speciellt den stora pyramiden. Jag skriver om hur jag upplevde och kände det.

När jag såg pyramiderna för första gången i 2003, var det verkligen en chock blandad med stor inre gråt. Chocken att vara riktigt stor och synlig för miles away, för Kairo är oftast platt. Gråt eftersom det är allt förstört och försämrats till en turistattraktion i den svåraste kalibern.

Stor och medium pyramid från väst

Titta på pyramiderna, det är ett imponerande blick på de tekniker och intelligens som byggherrarna som du knappt kommer överens med den moderna anledningen. Att se tillbaka i motsatt riktning är läskigt. Du ser ett stort, gråhus med inga tak som är täckta av smog. Det är förorten Central Cairo, som närmar sig pyramidområdet. År efter år är det en flodhäst, eftersom området expanderar. Detta är också relaterat till allestädes närvarande avfall och besläktade lukt. I närheten av Sfinxen och ett av templen finns en stor plädstol som serverar kvällsljus och musikprogram. (Jag har alltid förlåtit mig för denna tidsfördriv.)

I 2003 byggde pyramiderna väginfrastrukturen så att turisterna inte klättrade på benen och kunde nå pyramiden vid foten av bussen direkt från huvudporten. Det handlar om 500-mätare. Dessutom började 2005 bygga en ny ingångsport med kassaregister och en stor parkeringsplats om 300 meter från Great Pyramid.

Scenariot av en vanlig turist, som är enkel här. De tar dig till porten där du har en ganska lång kö på ganska dyra biljetter (jämfört med andra). Ingången till platsen var i 2011 80 LE med möjlighet att besöka en pyramid, utom den stora pyramiden. Det finns en extra entré 100 LE och ett begränsat antal besökare inkl. speciella öppettider. Då tar de dig med buss till pyramiderna i öknen. Du har fantastisk utsikt över alla tre pyramiderna. Genom att inte se så mycket på Kairo själv, vilket är något lägre än pyramiderna. Fråga sedan vart du vill och de flesta turister säger att det inte finns något att se ännu, och det räcker. Bara några entusiaster som köpte en biljett till Great Pyramid instruerar guider att de vill bli rörda! Det är en särskild värme, så de andra säger att vi inte kan låta det gå för ...

Stor pyramid

Jag var i den stora pyramiden på var och en av mina resor. Den åtföljdes alltid av andra omständigheter. I 2003 var jag där med mina föräldrar och en massa vänner som var alla klara. Han lägger upp det, vad heter han - ja Cheops, och arbetar på tusentals slavar. Det finns tydliga bevis i templen. Jag har sett den. Så vissa teorier om utomjordingar berättar bara om bastarderna.

Vid den tiden trodde jag att jag skulle åka tillbaka någon gång och med någon mindre vadderad. Jag gjorde det i 2005. Sedan kom jag in i pyramiden med en vän och vi var verkligen tur eftersom de sålde oss de två sista biljetterna. Så jag upplevde situationen när jag handlade om 5 minuter ensam, för min vän slutade inte där. 2011 var 6 entusiaster som också gjorde en solo show.

Men låt oss gå tillbaka till början.

Resan till den stora pyramiden leder på sluttningen där de perifera block som är verkligen enorma (stående över 2 att 3 meter) skärs i steg. Du är inte original. De skar dem ut för turisterna. Efter de att förvränga den ingång som vi har lämnat ett gäng tjuvar under ledning Khalifa Al-Mamun gång i AD 820. Korridorn är ungefär 20 meter lång och grovt klippt rakt in i pyramiden. Du får in i området där du kan gå in i korridoren, som tar dig direkt till den undre kammaren. Men det finns en grill, så det enda andra alternativet är ett par steg skär in i berget och sedan smala skaft om 1,5 1,5 x meter, där jord britsar som hönshuset. Det finns alltid en person i en riktning, så du måste alltid vänta på att klättra upp eller ner. Denna passage handlar om 30 meter lång, så ingenting för personer med klaustrofobi. Följande är det kända Great Gallery.

Det stora galleriet är ett verkligt monumentalt utrymme. Om du tittar in i taket, är det som en port till himlen. Avsluta gallerierna som vandringstur. Även om du inte behöver ha fyra, kan du hålla räcken, men även i grov luft är det en mycket krävande prestation, speciellt när man inte är utbildad på det lokala klimatet. Under utgången kan du upprepade gånger bekräfta den gamla kända sanning: varken nageln eller rakbladet eller kniven ... bara mellan sprickorna gör ingenting. Det verkar snarare som att sprickorna målas av någon annan för att göra det bra det såg ut.

Även om det inte finns någon enda egyptisk inskription i den stora pyramiden finns det otaliga moderna graffiti. De är inristade direkt i stenarna. Klassiska inskriptioner: Jag var här! Fantomas, LP 2007, A + R, etc. Naturligtvis på alla språk, inklusive tjeckiska.

När du hanterar galleriets produktion finns det cirka tre sista steg i form av kramli som pressas in i en stenmätare och du är på tillfartsväg till den så kallade kungskammaren. Du måste fortfarande gå runt 5 meter framför. Det finns ett mellanslag där du kan räta ut ett ögonblick.

När jag var där för andra gången insåg jag att det var styrspår som tydligen fungerade för de tre stora stenarna som stängde ingången till kammaren. Tyvärr är det tyvärr länge borta.

Hurra! Vi är i tarmarna av den stora pyramiden !!! Hmm, men det finns inget för! Är det därför vi krypte upp här? På samma sätt måste vi gå tillbaka. Det handlar inte om någonting.

Samlingar i kammaren

Det här är det sätt som de flesta turister möter, som går igenom väldigt krävande utgångar här. Dessutom har du ganska chans att dumpa, så ta inte något vitt eller festligt - även de dår var där. J

Det rummet förbluffade mig. Det är en mycket jordig plats. Jag har mycket av det varje gång fast och jag kände den enorma kraften i det rymdet som inte är fullt ut men fungerar fortfarande i vissa Energispar spar~~POS=TRUNC Nebo standby läge.

När idrottarna letar efter en attraktionslägenhet, kommer det att finnas total tystnad och inre fred. Det känns som att det finns något som ligger utanför människans normala förståelse. Något som vi inte är vana vid idag, och vi kan inte förstå det med våra vanliga 5-sinnen.

En av de första sakerna som jag avskedade var teorin om graven. Det är bara annorlunda här. Efter att jag deltog i 3 besök på de riktiga kungliga gravarna på Nilens västra bredd och en av kungarnas konunger, finns det absolut ingen energi. I graven känns det som om det var för det ändamålet. Det är detsamma som när man går genom kyrkogården eller en kyrka full av krypt.

Det rummet är i sig konstigt. Du befinner dig i ett kvarter där det finns barna väggar (jag räknar inte turismens och infödingarnas samtidiga folkkreativitet). Allt är helt glatt och på något sätt utomjordiskt. Det enda som stör det särskiljningsförmågan är öppningen i rymden a badkar, som står vid rummets norra vägg. För samlare av sensationella hieroglyfer finns inget att hitta här, så jag är inte förvånad över att många kommer och lämnar igen. För en människa är det ett möte på nivån hos en skogsman med en huvudram - du förstår bara inte, du förstår inte - du stirrar helt i tomrummet och försöker fånga någonting. Något som du fortfarande skulle förstå.

Närmare ingången är de två kända axlarna. En är väster och den andra i öster. Den östra är bruten, som våra moderna egyptologer försökte försöka plugga fläkten. I 2011 fungerade det inte på samma sätt som kamerasystemet. Väggen runt den östra axeln är mycket skadad. De måste självklart ta en mycket stark kaliber.

När det inte längre var att titta på och vad jag skulle känna försökte jag täcka allt i vad vi brukar kalla 6. mening. Att röra väggen är en mycket speciell känsla, inte bara fysisk. De är helt släta och lederna är nästan obemärliga, men du känner av den extra energi de eliminerar.

I 2005 utnyttjade jag den unika möjligheten till den korta ensamheten i rymden och stod mitt i rummet i stället för en femuddig stjärna. Det kändes som om pyramidens speciella energi nästan omedelbart passerade mig - mycket stark, mycket tät och mycket jordande och ändå ganska lugnande. Jag stannade i ungefär 5 minuter innan rösterna från en grupp av tre kvinnor som glatt talade med ett språk jag inte förstod. När de kom fram i kammaren såg det mig att de var från Turkiet. Huruvida det var sant vet jag inte. Det första de gick på var ett badkar, och en av dem, efter en kort avverkning från de andra, låg i den. Något ropade sig lugnt i mig att jag inte tillät det och lämnade.

I 2011 återvände jag till brottsplatsen med en massa likadana människor. Vi hade turen att ingen annan var i rymden ett ögonblick. Jag var fast besluten att jag skulle komma in i badkaret den här gången och de andra var tvungna att göra min buskar.

Erfarenheten var helt enkelt fenomenal. Det förstår verkligen det tills du försöker det själv. Jag mäter 193 cm och det var bara jag. Jag uppskattar att karossens inre längd är dimensionerad på 2-mätare. Jag hade det med mina stövlar just det. Liggande tillfredsställande. Jag stängde bara mina ögon, kände mig mycket på mitt chakra och mina ben. Samtidigt rörde jag bara golvet. Det var väldigt intensivt. Jag kände att om jag stannade längre här skulle det ta mig till en annan medvetenhetstillstånd. Jag återvände också att badet inte var på sin ursprungliga plats. (Att vara i mitten.) Utan ord, bjudde jag in en annan att prova det också. Då jämförde vi våra känslor och erfarenheter, det var en klar konsensus.

Då försökte vi fortfarande meditera i mitten av rummet. Tyvärr hälldes en ytterligare dos turister in i området. Men det var intressant att de också försökte med en pyramid kommunicera. Jag härleder härvid att fler och fler människor försöker förstå dess ursprungliga natur och syfte.

Det var en återgång till dagsljus och tropisk värme på samma sätt.

I den stora pyramiden får de inte skjuta eller filma officiellt. Men när du är inne kontrollerar ingen det, så YT kan hitta videor från det äventyrliga sättet genom pyramiden. Följande video visar en utgång till den så kallade kungskammaren och drottningens kammare.

Den så kallade Drottningens kammare och tunnelbanan såg jag inte personligen. De är inte alltid tillgängliga. På videon från början kommer du att se axeln till den ursprungliga entrén till pyramiden.

Liknande artiklar

43 kommentarer på "Stor pyramid: En personlig historia"

 • Martin Martin säger:

  Jag är benägen att tro att allt var här en gång och kanske till och med flera gånger.
  Precis som precessionscyklerna kunde planetens öde födas och förstöras flera gånger.
  När någon hittar något väldigt gammalt och forskare inte vet om det, skjuter de helt enkelt upp det och hävdar att det är vi som står bakom allt.
  Frågan kvarstår, vem är vi eller du?

  Internet är en anonym tonhöjd, men kanske "S" berättar för oss vår identitet.

  Idag Prima-Zoom från 22.hod fantastiskt dokumentärserie Ancient Aliens Del I (7) och omedelbart efter det att dokumentet övernaturliga ljuset av vetenskap II (2) tillägnad den egyptiska sfinxen.

  • Sueneé säger:

   * Jag är fascinerad av spår av människor med stora spår av dinosaurier. Eller en "klassisk" hammare som är flera miljoner år gammal.
   * Din fråga är relaterad till vad jag har föreslagit vår syn på historien är mycket förvrängd. Vi ser alla optiker i en period, men enligt min mening är vissa händelser gamla flera gånger och meddelandet om dem är lerigt. Se. som några historier från Gamla testamentet, eller Sumeři och Anunnaki.
   * Ancient invaders - Jag föreslår att du får den femte serien. Det handlar om vårt ämne.
   Övernaturliga fenomen i vetenskapens ljus = jag vet inte. Vissa delar finns på YT.

 • Martin Martin säger:

  Varje tanke som hörs här är attackerad av dig, så jag berättar för dig vad du är?
  Du försöker åberopa de fakta som ges, genom att uppmärksamma matematiska eskapader.
  Du skriver om decimeter själv, vi hamnar i centimeter, fakta är i centimeter, och vem vet om 0 inte är.
  Byggare / våra förfäder / pyramider är därför absoluta genier, och vi behöver inte räkna något.

  Jag talar om astrala känsla i kombination med en dielektricitetskonstant av saltvatten, negativa joner och påverkan av pyramiden / Si ska vara i kalksten / organ genom vilket något av gruvorna ...

  Enligt Robert Baul riktades de sydliga axlarna mot konstellationen Orion och stjärnan Sirius och norr till Alfa Draconis, som var Polaråldern av Pyramiden.
  Enligt dem motsvarar arrangemanget av Sfinxen och de tre närliggande pyramiderna bäst till stjärnbilden av stjärnor i 10 450 BC
  På grund av precessionen, sammansättningen av de tre huvud pyramider motsvarande positionen av de tre band stjärnor konstellation Orion Vintergatan i 10 970 till 8810 BC

  Jag ska tillägga att Thovt var vid den tiden, och han var beordrad att bygga Giza-pyramiderna.

  • Sueneé säger:

   Beträffande AD 10 450 BC och mycket träffande anmärkning var (tror jag), Anthony West i Pyramid Code, som sade att det är minst 10 450 BC på grund av påverkan av konstellationen precession inträffar om varje 26t att en för ett bra år. AW klamrar på att sfinxen är gammal 35t eller ännu mer.
   Jag erkänner att jag redan tänkte på det innan jag hörde det från AW. Vi måste inse att vi flyttar i perioder, så de datum vi spelar här är bara minimalistiska uppskattningar.
   Det är nödvändigt att titta på detta i ett vidare sammanhang. Vår civilisation är 5, enligt vissa källor. i rad. Det måste ha funnits en civiliserad civilisation som kunde flyga in i universum och tydligen vilade på flera planeter och månader av vårt solsystem vid någon tidpunkt. Detta lämnade dem artefakter: pyramider, skulpturer, megaliter ...
   Den civilisation som fanns bakom Thow (åtminstone som beskrivs i Ljus Faraos), interplanetära flygningar och megalitiska teknologier kontrollerade inte det själv. Därefter lärde vi VIP-prästerna igen.
   Problemet med "S" är att det strävar efter en exakt exakt vetenskap, något som i viss utsträckning står i motsats till exakt vetenskap. För om det inte var det skulle det inte vara "konspirationsteori", "underjordiskt", "alternativt ...", "esoteriskt". Ur offentlig synvinkel, helt enkelt dumhet.
   När jag studerade vid Matematik- och fysikfakulteten hade jag en vän / kollega som gick till MatFysics. Vi hade en period när vi beskrivit dussintals sidor av e-postmeddelanden när han försökte, som "S" * att hacka * Min personliga kunskaper, erfarenheter och kunskaper från exopolitik och esotericism. Egentligen handlade det om ingenting, för att han alltid tänkte i samband med ett slutet system som han hade gjort en sak och försökte förlamna den. Och om det inte passade in i vetenskapens etablerade discipliner slängde han bort det som en gibberish. Han arbetade till och med så mycket att han blev medlem i Sisyphus. När jag frågade honom varför? Han sa att när han såg dem desperat saknade ungt blod, skrev han det. Tack vare hans uppfinningsrikedom fick Jiří Wojnar en ond sten för MEG ... :)
   Till frågan "Vad är du?" Jag har en blygsam uppskattning. Student i Storbritannien eller MEN, eller stor spännande forskare. (En av mina vänner gjorde det med ren egoism, för att bevisa att han är bra i fysik.) "S" inte kan underteckna namn som en falsk e-postadress listor. Härav kan man dra slutsatsen att han inte vill kombinera sin verkliga identitet med det han skriver i rädsla för att han skulle förlora sitt "goda rykte".

  • S. säger:

   Jag kommer inte att svara på argument "ad hominem". Det här är ett slags foul. Argumenten själva borde vara avgörande, inte vem de är. Kanske kommer jag ibland att sluta på några annonserade föreläsningar - diskussionen kan vara intressant.

   för martin
   1. Det finns ett antal idéer som jag inte trodde eller stödde. Varför skriver du orubbligt att jag angriper ALLTID tanke här?

   2. Du började skriva om centimeter först. Det gjorde du exakt när du sa att skillnaden mellan de två pyramiddimensionerna är 314,16-mätare eller 31416-centimeter. Svarade fortfarande inte frågan om vilka specifika nummer du härledde när skillnaden är exakt lika många inches.

   Jag skrev bara att om du hittar pyramiddimensioner med en noggrannhet av minst en decimeter, kan du bestämma om en gyllen klippning eller pi kodas. Eftersom decimeterns (och bättre) noggrannhet redan visar skillnaden mellan de två värdena. Det är därför jag är intresserad av de längder du har läst.

  • S. säger:

   En ytterligare fråga:

   Som det är med fokus axlar? Om de är fokuserade på södra axel bälte Orion och Sirius (närmare bestämt på den högsta punkten på banan, där stjärnorna kommer bara en gång om året) och tiden för pyramiderna, där den sätter klassisk arkeologi, och en axel astronomisk bemärkelse. Det överensstämmer med begreppet "ålderspyramid" som ställning Alpha Draconis, som var nära till nordpolen samtidigt.

   Men vart skulle dessa axlar gå om pyramiderna byggdes i -10450? Vega har varit långt ifrån polen, det finns inget så där.

 • Martin Martin säger:

  Om vi ​​utmanas här kommer debatten inte att gå någonstans.

  • S. säger:

   Avtalet. Att attackera människor är inte rätt. Jag försöker att inte göra det.

   I motsats till falska data är det dock fördelaktigt för mig. Det är det enda sättet att komma till sanningen. Det är därför jag angriper data som är osannolikt. Det är trots allt en strävan efter ett uttalande som han anser vara osann, och han försöker också göra hela denna webbplats uppriktig.

   -
   Men jag skulle vilja återvända till min fråga: Kan du vänligen ange de två värdena du subtraherade med centimeternoggrannheten? Jag menar båda längderna, från vilken du har beräknat ett mycket exakt 314,16-mätvärde.

   Jag hoppas bara att du inte tar den här frågan som ett angrepp.

 • Martin Martin säger:

  Hela debatten om siffror? när någon attackerar fakta och skriver om kakorna.
  Och du är tydlig, pyramiden står, inredningen är också på plats, axlarna pekar på de exakta punkterna i universum ...
  Även några traditionella egyptologer vet väldigt bra att sanningen är helt annorlunda.
  Om de skulle förkunna vad de ser, skulle de behöva skriva om historia, och de vill inte ha det eftersom historien är kopplad till religion.
  Vad skulle hända?

  • S. säger:

   1. Ja, hela tiden pratar jag om siffrorna - specifikt om de förhållanden som förmodligen kodas i den stora pyramiden.

   2. Axlarna syftar till oändligt många punkter i universum. Den uppsättning punkter som axlarna är på väg ut utgör en cirkel under dagen (och natten) i himlen. Cirkeln innehåller oändligt många punkter.
   Jag minns också att dessa cirklar rör sig i himlen över årtiondena. Detta beror på precessionen av jordens axel.

   3. Jag attackerar (och försöker sätta rätt) bara de uppgifter som uppenbarligen inte är fakta.
   (T ex disproves att vinkel minut per meter ger 230 5 cm, eller det gyllene snittet är exakt lika med en fraktion av 4 / (pi i kvadrat), eller att mindre än tio och en halv meter av den övre kammaren är i meter, hundra gånger pi)

   Där jag inte vet frågar jag. Till exempel skulle jag vara mycket intresserad av pyramiddimensionerna med centimeter noggrannhet som du brukade beräkna skillnaden mellan 314,16-mätare.

 • Martin Martin säger:

  Visste någon här det?

  "ES" människor ketching, det gör jag inte, jag vet inte vad det är.

  Pyramiden är relativt förvitad eller respektive förstörs och saknar hela ytan av fodret.
  Skillnaden i 1-vinkeln vid sidan av pyramiden +/- 230 m lång, gör då otroligt 5 cm !!!!!
  Om fodret var, vad händer om det inte fanns någon skillnad?

  Pi är inte det enda signifikanta numret som ingick i den stora pyramiden.
  Titta på dimensionerna av pyramidens olika delar,
  Höjden på varje del kan multipliceras med hela numret
  och vi får alltid den totala höjden.
  Yta på alla fyra sidor dividerat med bottenytan
  är lika med värdet av förhållandet mellan den berömda guldsnitten.
  Dessa ekvationer bygger endast på värdet av den gyllene sektionen.

  Detsamma gäller för övre kammaren. Denna längd i meter är 100 gånger pi.
  Minus detta, är ett hundra gånger det fyrkantiga värdet av det gyllene snittet.

  Halvdelen av pyramidbasen perimeter minus dess höjd är 314,16 meter.
  Det är hundra gånger pi.
  Summan av två sidor i meter
  är lika med ett hundra gånger det fyrkantiga värdet av det gyllene snittet.
  Om den stora pyramiden bara var ungefär 50 cm större eller mindre,
  inget av det skulle ha gått.

  • S. säger:

   1. Skillnaden 1 'vid 230-mätare gör inte 5 cm, men 6,7 cm

   2. Vilken skillnad skulle det finnas när det gäller foder?

   3. Höjden av vilka delar som ska multipliceras med hela numret?

   4. Påståenden av de fyra sidorna av ytan till basytan är detsamma som att säga att höjden av väggarna till höjden på pyramiden är i förhållandet det gyllene snittet. Jämförelse av ytor är bara mer invecklad ihop med samma bild - den ena omvandlas av pythagoranska meningen. Med det, pyramiden i tvärsnitt snarare exakt triangulär form med sidor 1 Fo F (där 1 höjd, är Fo kvadratroten av det gyllene snittet och det gyllene snittet F) skulle förmodligen hålla. Den kallas Kepler triangeln och var antagligen känd i antiken.

   5. Övre kammarens längd är i meter 10,47 m. Det ser inte ut som hundra gånger pi.

   6. Om jag kommer ut ur Wikipedia-data är skillnaden mellan dubbelt omkretsen och höjden för närvarande 323,26 och i det förgångna ungefär 318-mätare. Det ser inte ut som en exakt pi. Skillnaden är några meter och inte en halv meter du skriver om. Vilka dimensioner har du i din beräkning?

   7. Även om det kom ut: det skulle innebära att egyptierna använde mätaren som
   enhetsenhet. Användte de det? Finns det ett dokument om det?

   • Sueneé säger:

    6. Wiki kan inte tas väldigt seriöst. Tyvärr hanteras det av människor som har en hård religiös vetenskapslinje, så en mindre korrupt källa vill ha det. :( Jag har redan pekat ut det i en annan kommentar.
    7. Dokumentet, som Martin nämnde här, säger att de använde den så kallade egyptiska armbågen. Dess längd kodas också i pyramiden. Det är en bråkdel av jordens omkrets. Jag kommer inte ihåg exakt beräkning.

    • S. säger:

     6. Jag tar inte Wiki som en 100% pålitlig källa, men som en bra utgångspunkt för sökning. Därför frågade jag Martin hur han kom ifrån. Jag använde bara Wikipedia för att illustrera allmänt tillgängliga data. (Till skillnad från dig tror jag inte att författarna blev muterade, men jag tror att de är mestadels amatörentusiaster)

     Med tanke på att Martin gjorde skillnaden i centimeter noggrannhet, antar jag att han vet samma noggrannhet med båda avläsningarna. Annars, det han säger är bara en hausnumero sugd från hans finger. Så jag hoppas att de dimensioner från vilka den kom ut kommer att ges.

     7. Det är just därför att egyptierna använde sin armbåge, att jag är förvånad över det metriska systemet som de inte använde.

 • Martin Martin säger:

  Fortsatt denna debatt är ingen mening.
  För mig är meningen med de ursprungliga pyramiderna helt klart, vad jag skrev här i citattecken, och jag står bakom den.
  Jag tog med fakta om pyramiden inuti, de möjliga fysiska processerna i samband med det och anslutningen av min Astral-känsla.
  Individerna i dynastiska Egypten ansåg att deras föregångare var gudar eller utomjordingar som lämnade våra minnen om medvetande och budskap lagrade i dem. Öppna bara dina ögon.

 • Martin Martin säger:

  Lukten i den röda pyramiden, hörde jag Frågan kvarstår varför detta händer eller hände, om det var en olycka eller någon avsikt att avskräcka potentiella upptäckaren av något betydande. Han har nyligen regerat på de egyptiska monumenten av Dr. Hawass. Vem vet vad detta vin har att erbjuda. Jag förstår inte varför dessa axlar sedan har någon utforskas.

  S ... för mig är det viktigt vad som är i den stora pyramiden, så jag tänkte på vad jag skrev här och jag kan ganska föreställa mig det.
  Det finns ingen mening att hitta siffror eller decimaler någonstans.
  Negativa joner har en gynnsam effekt på alla levande varelser, de negativa joner i havsvatten, och detta gäller i synnerhet i kombination med en dielektrisk konstant som jag kan tänka mig, "kunde" kammare används för att överföra astrala medvetandet.

  Från skolan minns jag jordisk tillstånd, men mer intressant är tillåtligheten i vakuumet, då skulle det finnas tvivel över ljusets hastighet, respektive. över hastigheten på den astrala tanken i ordets överförda betydelse, och det är precis relaterat till det.

  • S säger:

   1. Jag kan föreställa mig för mycket. Ändå tror jag inte att den har förmågan eller oförmågan hos en idé måste nödvändigtvis något gemensamt med den verkliga förekomsten av vad jag kan eller inte kan föreställa sig.

   2. Diskussionen om siffror är relaterad till hur pyramiden byggdes. Om du tror att konstruktörer med en tolerans plus en fjärdedel av en meter, behöver inte decimaltalet lösas. Men du skrev om absolut precision. Ska jag ta det så att du har avfärdat tanken på absolut precision till förmån för minst en fjärdedel av byggtoleransen?

   3. ungefär 90% av negativa joner i havsvatten bildar klor. De flesta negativa joner bildar SO4 (vatten är svavelsyra). Om detta faktum förstärks av din bekräftelse på dygd är svavelklorid bra för alla levande. Är det så?

   4. Jag förstår fortfarande inte förhållandet du beskriver med tillåtlighet och astralmedvetenhet. Förhållandet skulle bara existera om det var ett elektriskt fenomen. Om astralmedvetenhet inte är en elektrisk natur, borde det inte ha något att göra med tillåtlighet.

   5. Förresten: Om du använder 81-tillåten, antar du självklart att det är relativt låga frekvenser. Eftersom vattenets permissivitet minskar med ökande frekvens. Vattentillståndet minskar med temperaturen (cirka en procent för varje 2-klass) och tillståndet minskar med ökande salthalt (men få).

   6. Vad gäller det sammanhang som nämns i sista stycket: Hur är det relaterat? Är detta ett beroende av typen av direkta eller indirekta proportioner? Eller en annan anslutning? Vad specifikt?

   • Sueneé säger:

    annons 2. De megalitiska strukturerna är alla formade till ett med absolut precision. Det är baserat på deras natur. Det finns ingen fel tolerans. Allt passar ihop så att du inte sätter din nagel, rakblad, ingenting. se. mitt foto Detta gäller både V. pyramiden (inre) och det så kallade templet templet. Ditto. för alla byggnader som skapades samtidigt som något år skrevs.
    Problemet är snarare att vi arbetar här med felaktiga siffror. I stor utsträckning hindrar det faktum att pyramiden har ett skadat ytterhölje allting. Olika litteraturer fungerar med olika noggrannhet. :( Så (mil) meter i det kan göra en röra.
    Som jag skrev den i den relevanta artikeln: leta inte efter nummer, men i princip, eftersom det bevaras oavsett noggrannhet.
    Jag kan ångra att säga att skillnaden mellan den ursprungliga manteln och den nuvarande pyramidkanten kan vara upp till 2 meter!

    • S. säger:

     Principen som jag har påpekat, ligger i det faktum att när pyramiden byggdes med en noggrannhet på minst decimeter inte kan vara i sina dimensioner samtidigt kodat nummer pi och det gyllene snittet. Skillnaden är ungefär en kvart meter.

     Så om någon förökar kodningen av båda dessa tal och säger att den är absolut (dvs bättre än en decimeter) noggrannhet, så är det bevisligen skit.

     Om det hävdar att endast ett av dessa två nummer är i dess dimensioner, kan det givetvis vara rätt att välja någon av dem. På grund av den skadade kappan är det osannolikt att fatta rätt beslut.

     Förresten: I vilka dimensioner av kungskammaren är det ett gyllene snitt? För en tid sedan hände detta i diskussionen, men jag kände inte svaret. Inte ens i filmerna. Jag kunde ha saknat någonstans. Kan du snälla berätta för vilka dimensioner detta förhållande är?

  • Sueneé säger:

   Lukten är fortfarande där. Det ändras inte i tid. Jag har sett en omnämning i ett dokument ibland från 2009 / 10. Som ett resultat hade jag mer anledning att gå till Alexandria till Dahshur till den röda pyramiden. Jag ville börja med mina egna ögon / lukt. :)
   De första minuterna är obehagligt, då blir du van vid det. Det kan göras. Det är lite som morgonen marknära ozon på vintern.
   Det finns tre rum i den röda pyramiden. Två ligger på lägsta punkten under pyramiden. Den tredje är att klättra i trätrappen på en höjd av cirka tre våningar.
   De första och andra rummen har samma takstruktur som det stora galleriet. När du ligger på golvet känner du att du kan gå nedförsbacke.
   Dessa kamrar sägs vara akustiskt inställda till en viss frekvens. Jag försökte göra några ljud i dem och det är ett faktum att det hade ett speciellt svar (en konstig känsla). I viss mån var jag rädd för att förbise / verkligen inte försökte det.
   Det tredje rummet är ett fantastiskt mysterium för mig. Taket är platt och golvet saknas! Det var synd för mig. Du går ner den smala hallen finns, som när du går till så. Kungliga kammare i VP, men det är längre och det finns inga rester av záterasách. Du går på en trä gångväg och undersöker om 3 att 5 meter hål där botten är ganska grova stenar eller rock.
   Väggarna ovanför den ursprungliga våningsplanen är lika smidiga som VP och taket också.
   Min känsla var att någon bombades av dynamit i ett försök att hitta en skatt i golvet.
   Golvet har avsiktligt skadats / tagits bort. Jag har bara inte velat vem och när.
   ===
   Fortfarande tillbaka till VP. Det finns en förståelse för en alternativ vetenskaplig grupp att den nedre kammaren i VD har översvämts länge med vatten. Det indikerar slitage på stenar och främst taket på grund av påverkan av viss vätska, förmodligen vatten.
   Det är ett mycket intressant funderande. Jag skulle vilja om det någonstans lärt sig mer speciellt i samband med det faktum att han själv stor Z. Hawass släpps in denna webbplats kan nås från templet (drunknade i makadam och sand) beläget i väst bakom pyramiden genom underjordiska tunnlar.
   Vi vet att dessa korridorer är översvämmade i nutiden. Men det är hittills huruvida detta har varit fallet tidigare.

 • Martin Martin säger:

  Suene, jag håller med om att deras megalomani måste byggas på en realistisk grund, de gjorde bara det för att de gjorde det. Det är inte vad de säger. egyprologer när de exempelvis säger det med hjälp av en mejsel? och hammarna gjorde granit sarkofagi till den tionde av en millimeter.

  S, det är svårt att beskriva astraluppfattningar eller resor när du förmodligen ser det som en science fiction. Men jag garanterar dig att jag personligen kan astrala uppfattningar.
  Betydelsen av den stora pyramiden, och dess funktion i själva verket.
  När det finns ett badkar i rummet, är det säkert att använda något när det finns två axlar i respektive väggens väggar mot himlen. till exakt plats i universum, har de också samoz. dess funktion.
  Vad händer om jag var i badet saltvatten där flöt i fråga / tack vare extrem salthalt / och använde kraften pyramiden i astral resor. Den relativa permittiviteten av vatten är 81εr, vilket gör den till den mest kraftfulla bärbara material och saltvatten eller havsvatten innehåller ett antal joner, som har en negativ laddning.

  Kör inte mig,

  • Sueneé säger:

   Några attraktioner till dina anteckningar på axlar och badkar:
   1) Öppningen av axlarna i kammaren ligger ovanför badkarets kant, så det skulle vara teoretiskt möjligt.
   2) Djedi fann dörren brunnar några "tecken", jag personligen kände snarare att villkoren för eventuella rester av något ämne som fanns i depån och det var suddiga av något rör sig i schakt. Kanske lite "vagn".
   3) I den röda pyramiden finns också axeluttag. I nuet är de fortfarande "stängda". Utspädd svavel strömmar emellertid ut ur en. Jag såg det med egna ögon och jag kan bekräfta att det finns en riktigt stark svavellukt i den röda pyramiden!

   Offtopic: Den röda pyramiden är något reducerad version av den stora pyramiden. Jag skriver om detta under ett tag. Det var också en bra upplevelse, och jag har många bilder på det, till skillnad från VP.

  • S. säger:

   1. Att se vetenskap som science fiction betyder inte att jag inte kan föreställa mig det på grundval av en beskrivning. Sci-fi bygger på denna princip.
   Dessutom kan det hända att fiktion blir en verklighet i tid - inte heller hindrar jag det.
   2. Om du kan uppleva astral, bör du åtminstone kunna bestämma astral permeabilitet av flera olika material. Då kan förekomsten eller avsaknaden av sådan uppfattning objektivt verifieras genom standardblindprov.
   3. Enligt de tillstånd du hade, måste vattnet i badkaret vara ganska kallt och destillerat. Detta är ganska förvånande, eftersom de deprivationstankar som för närvarande används har en temperatur nära kroppstemperaturen. (Permittivitet destillerat vatten vid kroppstemperatur är någonstans mellan 70-75, saltvatten har en permittivitet som är lägre än destillerat, skulle det sålunda vara kallare än 20 ° att ha dig diskuterade 81 värde).

   Jag förstår inte jonjonen helt: Vad är effekten av de astrala övergångarna? På samma sätt är det med tillåtelse: Vad har det?

   Och äntligen: Vad är storleken på den stora pyramiden enligt din åsikt? Det är 1: 1,621 (och så citerad pi-kvadratur) eller 1: 1,618 (och så kodad i den gyllene skärningen)? Om detta förhållande är korrekt kan det inte exakt matcha båda dessa nummer samtidigt (även om en kommentar till de tidigare nämnda filmfelarna).

   Jag vill inte svara och inte ge en egen åsikt: Enligt min åsikt är detta ett guldklipp eftersom den gyllene sektionen är ett algebraiskt nummer (det kan till och med vara exakt konstruerat av en linjal och en cirkel). Det finns inget sådant tal - det är inte möjligt att noggrant konstruera geometriska medel och egyptierna visste förmodligen bara det ungefärliga värdet.

   • Sueneé säger:

    Jag svarar bara på 2:

    Vetenskapliga studier med astralresor genomfördes i Amerika och Kina. Namnen på personer (eller grupper av forskare) finns på videon från vilken artikeln omskrivits: http://www.suenee.cz/vyzkum-zdrojovych-poli/ Om du ville veta, måste du spela det ...

    • S. säger:

     Jag försöker verifiera det.

     -
     Men när jag tittade på artikeln finner jag att några konstiga saker nämns i den. Till exempel meningen:

     "När en experimentell person utförde en inspektion och såg det kinesiska emblemet, kände de 15.000 fotonpartikel sensorerna i rummet."

     Jag tycker det är något förvirrad.

     Vad är "fotonpartikeln"? Om de betyder något quantum av elektromagnetisk strålning och dessa måste vara i alla rum, rumstemperatur varje sekund räknas, uttryckas med antalet tiotals nollor.

     Det bör vara ca 30-40 nollor, just jag inte räkna. 15 tusen kvanta av elektromagnetisk strålning (såsom Bounty brukar beskrivas som partiklar som kallas fotoner) är bara en liten bråkdel av vad rummet måste vara de normala fysikens lagar.

     • Sueneé säger:

      Jag kommer inte ihåg exakt från fysiken. Jag vet att ljuset mäts i lumen, lux eller watt, och kanske det finns något annat du kan bokstavligen kopiera som ett uttryck för "foton partikel". Men det kan också finnas ett översättningsfel. Det är vad jag säger, för att det är knackat.
      I huvudsak handlar det inte om siffror eller enheter. Det är principen att astralkroppen bland annat är mätbar "lysande", vilket studien har visat.

     • S. säger:

      Det är rätt. Ljuset mäts, t ex i watt. Du kan omvandla watt till kvant (partikel, foton) med formeln

      N = E * L / h / c
      kde
      N - är kvanttalet
      E - är energi (eller effekt i watt gånger i sekunder)
      L - är våglängden - för synligt ljus på cirka 0,0000005 meter, för strålning av föremål i ett mörkt rum med en diameter på ungefär 0,00001 meter
      h - är Planck konstant - 6,626 E-34
      c - är ljusets hastighet - om 300000000 m / s

      När du kommer in i formeln får du ganska stora siffror för vanliga situationer.

 • Martin Martin säger:

  Att bygga en sådan mästare för att visa makt, men jag vet inte? var inte arg, men jag kan inte heller hålla med det.
  När bara det som gör den stora pyramiden fascinerande är inuti.
  Vad skulle vettigt, ett stort galleri, både kamrar, ett badkar och axlar? och vem vet vad mer.
  Alla koder, siffror, absolut precision och länkar i pyramiden är inte en demonstration av kraft.
  Snarare tycker jag att det är en funktionell länk, med den överraskning som någon lämnade oss.
  Allt har varit här en gång och kanske flera gånger, så jag ångrar att säga om vår civilisation inte exponeras för närmaste planet, kanske någon kommer att skriva i framtiden ... Allt var här en gång ....

  • Sueneé säger:

   När jag var först i Egypten, våra kolleger resenärerna (som gick till E. i flera år nu) sade de unisont att allt i Egypten är så stor, just för att E. visat sin storlek, styrka och kraft. Att någon budbärare eller överträdare från utlandet måste vara chockad över att se makten och styrkan hos de egyptiska härskarna.
   Personligen kom det till mig mycket egoistiskt och billigt.
   Snarare tror jag att allt var stort och stort, för att bygga något sådant var lätt. De hade helt enkelt teknik för att göra det. Dessutom var de flesta byggnader tydligen tekniken i sig. Pyramiderna är ett av de mest uppenbara fallen. Det är dock ganska möjligt att några av templen var källan till "X" -faktorn, som vi inte helt förstår och vi kan inte döma alls.

  • S. säger:

   Demonstration av makt innebar naturligtvis en demonstration inuti staten och inte utåt. Något som liknar byggandet av en medeltida katedral. Det är enligt min uppfattning en blandning av respekt för den avlidne myndigheten och samtidigt den makt som tillskrivs den myndigheten och framför allt den organisation som genomför sin makt (vanligtvis till kyrkan).

   Av de stora strukturer i samband med respekt för den avlidne vill påminna Taj Mahal, Castel Sant'Angelo i Rom (flat 500 × 500 m är stugan bredare än pyramiderna) Kim mausoleum i Korea, Timur mausoleum i Samarkand (en fjärdedel av höjden på den stora pyramiden) och många mer.

   Jag skulle se innebörden av det inre rummet i det syfte som pyramiden officiellt tillskrivs: deponera anmärkningsvärda kvarlevor på en idealiskt beräknad plats.

   När det gäller kodernas absoluta noggrannhet:
   Deras tolkar bör först bestämma om de har ett guldsnittspalt eller ett Pi-nummer. Skillnaden i båda koderna är bara 1 / 500-storlek, men om det borde vara riktigt ABSOLUT precision, kan det inte vara båda talen samtidigt. Skillnaden är ungefär en kvart meter på storleken på den stora pyramiden. Försök att svara dig själv: Är numret ((rot av 5) + 1) / 2 eller nummer ((4 / pi) på den andra)? Är förhållandet 1: 1,621 eller 1: 1,618?

 • Martin Martin säger:

  Luften är en blandning av gaser kväve och syre.
  Vatten är en kemisk förening av väte och syre.
  Det finns redan en skillnad i vårt, och det är väldigt viktigt för oss eftersom vattnet är exceptionellt högt tillåtet / 80Er /! luft / 1Er / nästan ingenting.
  Att bygga ett sådant mästerverk för att demonstrera kraften kommer konstigt för mig.

  • S. säger:

   Det är faktumet att luften övervägande består av tvåatomsmolekyler, medan vatten från triatomiska.
   När det gäller tillstånd: du har rätt att kallt vatten är en av de högsta i naturliga ämnen. Tycker du att astral ledningsförmåga som du nämner är avundad över tillåtlighet? Hur?

 • Martin Martin säger:

  Du kommer att fånga mig med ord och du skriver att du förmodligen är i badet.
  Visst att hon var där. . Enligt min mening och vätskan menar jag vatten, för det kan vara bäst när det gäller astralvärlden. I tid skriver jag varför och min åsikt.
  Det finns ingen anledning att argumentera för vatten eller luft, jag är mer intresserad av din åsikt om den stora pyramiden ... att den som byggt dem är verkligen otvistlig. .
  hur någon har stått upp till henne idag vet inte. .
  och för vilket syfte hon tjänade, vet hon inte. .

  • S säger:

   Det kan naturligtvis ha varit flytande i luften när luften var flytande. ;-)

   När det gäller syftet med pyramiden: Enligt min åsikt är deras främsta (om än odeklarerade) syfte att visa makt - i linje med den dåliga troen. Jag underskattar inte syftet med överbryggningen (spänner företaget till något stort mål, dess framgångsrika prestation).

   När det gäller vägen: Jag skulle inte underskatta våra förfäder. Jag tror att de kan göra mycket mer effektivt än vi tror att det är möjligt idag.

   Jag känner inte till den specifika metoden som de byggde. Men jag tror att de skulle kunna göra det utan hjälp av science fiction eller fantasi teknik.
   Vår blindhet att det finns enkla förfaranden fint visar till exempel tidigare hänsyn till komplexiteten i behandlingen av flinta (när arkeologer har uppskattat att tillverkningen av flintverktyg ta månader eller år - innan preliminärt lyckats hitta metoder för att förbereda dem för timmar till dagar) eller transport jättestatyer (redan sade Pavel Pavel, som praktiskt taget visat att för att transportera tunga föremål bör vara mycket mindre folk än arkeologer tidigare beräknat).

 • Martin Martin säger:

  Vi diskuterar ämnets vattenledningsförmåga och det är synd att "S"
  Något lättare, vattnet är ledande nog, läs bara vad som står på elek. låda vid badkaret.
  Jag signalerade vattnet i mitt intryck i beskrivningen vad som kunde vara i badet? var det är den vanligaste vätskan som finns, men det var kanske inget, bara omgivande luften.
  Jag var inte alls elektrisk ledningsförmåga.
  Det är säkert att -H2O-Vatten är ett mirakel av livet.
  Frågan förblir av den anledningen att det bara finns två axlar och ett badkar i kammaren och inget annat.
  Men om kroppen var nedsänkt i vätska, kan jag föreställa mig vilka känslor och känslor de kan känna.

  • S säger:

   Badkarbad: Vattnet i badkaret kommer främst att reducera det transienta motståndet på huden - det kommer att ge ett stort område där strömmen kan komma in i kroppen. Men vattnet har en mycket mindre (10-100x) konduktivitet än själva kroppen. Det är därför den elektriska kretsen är stängd över kroppen - med en nätverksspänning med dödliga konsekvenser.

   Därför verkar din elektriska konduktivitetsmärkning som "stor" åtminstone väldigt felaktig.
   -

   När det gäller nedsänkning av vätska: Vi upplever fortfarande det. Även luft är flytande. Så även om det inte fanns något vatten, var vätskan förmodligen där.

   Personligen tror jag att badkaret var på plats eftersom det inte såg värdefullt ut och gick inte bort.
   -

   Och med avseende på astral ledningsförmåga: det är naturligtvis nära besläktat med pyramiden och dess konstruktion - om något liknande påverkades. Därför frågade jag dig hur du bestämmer astral ledningsförmåga hos olika ämnen.

 • Martin Martin säger:

  Ursprungligen kunde det ha varit ett bad på plats där de så kallade axlarna pekar mot kammaren, vilket skulle vara meningsfullt.
  "S" Jag vet att vattnet inte är absolut. ledande, även utvalda. Vattnets konduktivitet är hög, men självklart. Jag menade inte elektrisk ledningsförmåga, men i citat här Astral.

  • S säger:

   Vad menar du med "hög"?

   Ledningsförmågan hos kemiskt rent vatten är bara några miljoner av Siemens, med konduktiviteten hos konventionella ledningar som miljoner till tiotals miljoner av Siemens. Kemiskt rent vatten driver tiotusentals gånger (10 000 000 000 000x) mindre än koppar.
   Personligen skulle jag inte överväga det hög ledningsförmåga. Vatten leder någonstans i bandet mellan halvledare och isolatorer.

   Jag kan inte döma astral ledningsförmåga. Hur bestämmer du experimentellt om du kan jämföra storleken? Vilken astral storlek har andra ämnen? Vem, när, och hur mäste den det?

   Jag ber därför att efter att ha beskrivit vattens elektriska ledningsförmåga skulle jag vilja - mest föredraget experimentellt - kontrollera den påstådda astralkonduktansen.

 • Martin Martin säger:

  Om badet var exakt var det skulle vara, undrar jag vad om det så kallade badet var vatten? Eftersom vattnet är känt att vara absolut ledande, skulle pyramidens kraft vara koncentrerad, vem vet vad som skulle hända då?
  Som de säger. . i enkelhet är makt.
  Det är bara min åsikt, respektive. idé eller intryck.

  • Sueneé säger:

   Vatten är en intressant idé.
   Jag kom ihåg en sak igen. Vid kanterna på tubens långsida finns borrade hål i pekfingret. De är 4 och ligger symmetriskt om 15 cm från den kortare väggen.
   Det kan därför antas att karet hade ett lock.
   Lägg märke till att SW-hörnet av badet är trasigt. Det var en stor explosion som hade gått. Och så många alternativa egyptier har noterat, har många pyramider spår av en intern explosion. VP är inget undantag. Kallas. kungskammaren var fortfarande i början av 20 st. svart från rökgas från eld. Det var bara i vår tid att de rensade det, och kanske förstörde faktiskt spåren ......;)

  • S. säger:

   Vatten är inte helt ledande. Absolut ledande är superledare.

   specifikt:
   Helt ren (destillerad) är nästan oledande - har en ledningsförmåga av endast 5 mikrosiemener per meter.

   Regnvatten kan vara mer ledande, men det finns fortfarande mycket lite.
   Dricksvatten har en konduktivitet om cirka 10000 gånger större än destillerad.
   Havsvatten har en konduktivitet om cirka en miljon gånger större än den destilleras.
   Men även havsvatten har en ledningsförmåga på ungefär en miljon till tio miljoner gånger mindre än vanliga metaller.

 • Martin Martin säger:

  En bra artikel är verkligen fascinerande att vara i den stora pyramiden.
  Jag vill uppleva det, det är just den plats där den riktas.
  Badet är verkligen inte på sin ursprungliga plats, frågan är fortfarande varför och varför den placerades någon annanstans, en annan slående fråga.

  • Sueneé säger:

   Jag känner att jag skrev den på annat håll:
   Om det var i mitten skulle det fungera mycket mer effektivt. Nu är reaktionen stark, men det slår inte dig - inte minst under 5-minuter. De flesta ligger där bara några sekunder eftersom de känner sig dumma och vet inte vad de ska göra.

Lämna ett svar