Intervju med chefredaktör för Suene Universe

1173588x 22. 01. 2017 1 Reader

Vad är historien om dessa sidor? Hur kom de ifrån?

Ja. Allt har sin egen historia! Jag började denna webbplats Internet resa för länge sedan mars 2013 precis som ett bättre alternativ till mass e-postmeddelanden som jag postade några vänner. För ett år sedan skulle jag säga bokstavligen några, men den listan växte stadigt. Så småningom fanns dussintals e-postadresser, och det föreföll mig att det är lättare att skriva en blogg som cirkulerade nyhetsbrevet snarare än att försöka formatera ett e-postmeddelande med en sammanfattning av de mest intressanta i förra veckan. Så ibland i början av 2013 började jag sätta ihop den första versionen av Suenee.cz - idag känd som Suenee Universe.

Idag, efter nästan 4 år, har webbplatsen tusentals fans på facebook, twiter och över hela världen. Tusentals människor läser oss varje dag och mer! Vi är glada. :)

Och hur fick du det, Suene?

Detta är också en konstig konsensus om till synes slumpmässiga omständigheter. Jag tyckte inte om att läsa på grundskolan. De berättade fortfarande att jag läste Verneys och / eller Quick Arrows. Det lockade mig inte riktigt. Det är ett skämt för mig att jag bara har läst Kretka och Sisa Kysela under de kommande tio åren. Avbrottet startade i början av 90. Åren då utgåvan av de korta böckerna NEJ började. Alla var på ett annat ämne, men alla hade en gemensam idé: Världens största mysterier. Jag har läst några av 1998s senaste utgåvor. Jag drack bokstavligen det, för plötsligt började allt förnuftigt för mig. Plötsligt såg jag en slags imaginär blast av frisk luft i den tråkiga världen där allting är tydligt angiven - för det är vad läraren sa i skolan (historia, natur).

Jag trodde alltid att det var en underlig historia som berättade för historien. Hur kan de med så stor säkerhet veta att det verkligen var?

Mycket har också gjorts till mig av Mystery Arthur C. Clarks mysterier och mysterier, och senare den filmade versionen av Erich von Däniken: Framtidens minnen. Jag såg saker som konventionella vetenskapen hade ingen förklaring, och hon försökte sopa det under mattan som en marginell fråga - något om vad vi inte prata högt, att genera dig själv.

Jag minns fortfarande scenen när en klasskamrat tog en tidningsklippning som någon tittade på UFO. Alla skrattade åt henne att inga utlänningar var. Tyvärr var jag en av dem vid den tiden. Trots att jag kom ihåg att jag inte var säker på mig själv alls. Det var fortfarande det: och vad om det är annorlunda?

Från barndomen har jag tänkt mycket på känslorna och vad som händer med mig. Trots att jag inte hade begreppen för det, påverkade det mig verkligen för att förstå verkligheten. Så jag kan säga att mitt intresse för allt mystiskt och till synes övernaturligt har kommit ut ur mitt väsen av att vara.

Mycket har gjorts av det ödesdigra mötet på gymnasiet med min mycket nära vän Almyr. Både idag överdrift säga att om mer än elektrotekniska, var det om eftermiddagen, när vi satt en lång tid efter skolan och diskutera vad vi som läser böcker i honom eller inte om den ena eller andra tänkte. Det var väldigt starkt, och båda av oss flyttade både andligt och intellektuellt. Utan tvekan måste någon stå med oss. En högre ränta eller makt eller några änglar (utomjordingar? :)), eftersom kanonerna ibland ganska nyfiken Synchronicity.

Vi träffas idag. Om det finns en möjlighet är våra debatter egentligen bara för de utvalda - ett mycket öppet sinne och ett hjärta att se saker utöver de uppenbara gränserna för möjligheter. Vissa möten är också öppna för allmänheten: Nära möten med te. Alltid en eller två gånger i månaden. Den som redan känner sig konfronterad med en annan verklighet kan komma.

Naturligtvis har vårt två-medlemslag (Sueneé - Almyr) vuxit för att inkludera andra vänner som har blivit medskapare av denna sida. Så om du undrar vem som står bakom gardinen, kan du sitta med oss ​​med te. :)

Du översatte några hundra av de första artiklarna själv. Hur är du med engelska?

Det här är en rolig sak. (Minst kommer det till mig med tiden.) På grundskolan lärde jag mig från andra graden på tyska. Jag försökte gå till den engelska ringen för en halv, men jag förstod det inte alls. Tungan kom till mig något konstigt. Tyska har mycket liknande logik till grammatiken som en tjeckisk, så tack vare det lärde jag mig ganska bra tysk. Engelska har passerat mig helt.

För industriister försökte vi ibland till privata engelska klasser på Almyra, men det var de första lektionerna för nybörjare.

Jag klipper av det. Engelska Jag lärde mig bara genom att desperat vilja veta vad som talas om och skrivas på utländska webbplatser om Exopolitics a alternativ historia. Jag började översätta med hjälp av ordböcker. Jag försökte översätta från wiretapping. Det var svårt, men det lönade sig. Så även de första artiklarna på webben är översatta av mig. Idag är innehållet huvudsakligen översatt av andra proffs. :)

Som de säger: Nouzi lärde Dalibor larven. Hon lärde mig engelska. Men för att jag bara är sympatisk för dem som inte har darnheten att lära sig engelska, ryska, tyska och så vidare skriver vi den här fantastiska sajten.

Förresten har jag glömt hela tyska. Vilket är förmodligen det största skämtet för mig som om 8 års undervisning jag verkligen har väldigt lite. Jag vill inte översätta denna artikel. :)

Vad planerar du för framtiden?

Det verkar uppenbart att människor (inklusive mig) är hungriga för information om historia som du inte hittar i skolböcker. Du måste söka i arkiv eller läsa utländska webbplatser på främmande språk. Tjeckiska och slovakiska är verkligen ett underbart språk. Endast i detta fall är det lite handikapp. Vi är i en minoritet, så tyvärr saknar vi mycket information. Därför finns den här sidan som försöker vara en imaginär bro mellan vad som händer i och omkring oss på många nivåer.

Vi vill utöka de ämnen som kan vara av intresse läsare eller fånga uppmärksamheten hos andra människor om saker som vi skriver, inte vet eller bara ha den tanken - vad jag hade i min barndom

Vi kommer säkert att behöva utöka vårt lag till en annan stor behörigavem hjälper dig att skapa innehållet på webbplatsen: översättare, redaktörer, nyhetsbrev, grafik. Det finns mycket arbete framför oss!

Vi skulle vilja hålla koll på aktuella utvecklingar utomlands. Skriva om vad som händer nu - vad pratar och diskuteras på olika konferenser runt om i världen.

Många saker påverkar fortfarande pengar. Det finns fortfarande några saker som vi inte kan göra utan dem. Mycket beror på finansiella donationer från våra läsarevem kommer att bidra till transparent konto. Kvalitetsarbete kräver kvalitetsbedömning, så ju fler finansiella donationer kommer, desto snabbare kan vi få kvalitetsinnehåll. Och vice versa, vi kan verkligen hoppas att kvalitetsinnehåll lockar andra läsare. Den är ansluten.

Vad sägs om att använda annonsen som en finansieringskälla?

Det är också ett alternativ. Vi skulle vilja undvika första-i-ett-reklamen när en reklamslogotyp eller banner blinkar från varje hörn. De i IT som är mer erfarna kommer då att ta lite Annonsblock och det är bara ingen användning. Vi vill erbjuda Annonsutrymme till sponsorer och annonsörervem tar med sig tematiskt värdefullt innehåll Det är trots allt du som nu läser mina ord. Bara lite och det kommer att göra en stor vortex av händelser - effekten av fjärilsvingar. :)

Vad ser läsarna fram emot de närmaste veckorna?

I början Februari 2017 Vi planerar att bygga upp webbplatsens struktur så att artiklarna är bättre indelade i tematiska kategorier. Vi tror att det ger läsarna bättre tillgång till äldre artiklar som de förtjänar sin uppmärksamhet med tiden. Vi planerar att ändra utformningen av hemsidan för att bättre få tillgång till intressant innehåll. Idag finns det fler än 1100-artiklar i databasen, och någonting nytt släpps varje dag. Vi vill ge våra läsare en bättre chans att lära känna dem.

Vi planerar att genomföra i år det första årliga mötet med fans av denna webbplats. En sådan mini-festival i Prag, där vi skulle presentera det mest intressanta vad som händer. Låt oss se hur sakerna kommer att utvecklas. Kanske kan vi få en utländsk gäst.

Låt oss inte bli förvånad!

Vill du delta i Suene Universe fans festival (festival) helg i Prag?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Liknande artiklar

En kommentar till "Intervju med chefredaktör för Suene Universe"

  • Tino säger:

    Detta visar att folk vill veta sanningen är kopplad till den nya Vattumannens Åldersrelaterad anslutning som förändrar medvetandet, och för ännu fler människor att äntligen få igång att tänka och att söka sanningen och är en bra källa Figu och Billy Maier och hans kontakter från Plejaren .Det alla kan hitta svar på frågor om liv och utveckling av medvetandet.

Lämna ett svar