Slut på mån månaden - låt oss göra en ritual

9368x 05. 04. 2019

Det finns en tid då vi tydligt och rent kan välsigna det förflutna och gå in i ett tillstånd av perfektion. Jag är glad att presentera en ritual för dig och bjuda dig att gå med i en gemensam sak och att leva i en glädjande, kärleksfull, vacker verklighet i tillståndet av absolut förbund av alla energicentraler, i enighetens tillstånd med ditt hjärta heliga heliga, med din själ, din ande , i ett tillstånd av humör för naturliga rytmer, galaktiska rytmer, universets rytmer, i ett tillstånd av ny världsverksamhet.

New Moon Today (5.4.2019) kommer att finnas i 10: 50. Så låt oss göra denna ritual tillsammans för rening.

Denna rapport är integrerad med många och många möten med mästare, med nära och kära, med de människor som inspirerar mig, integrerade i mina erfarenheter, i själen i min själ, och jag är mycket glad att dela den med. Vi är ljus, kärlek och glädje!

Det är mycket viktigt att avsluta alla känslomässiga relationer med det förflutna. Rengör och rensa. Låt oss välsigna för att stänga alla oavslutade karmiska processer där vår uppmärksamhet och närvaro vi behöver här och nu är kvar.

ritual

Det är en färdighetsritual, en ritual om att gå in i ett tillstånd av perfektion. För att göra detta måste vi skapa en ring av eld och sitta i centrum. Det är bra om det är 12-ljus enligt antalet 12-strålkastare och 12-huvud-DNA-koder. Låt oss sitta i mitten av cirkeln, gå in i lyssnariet, tillståndet med absolut känslighet, meditation och låt oss uttrycka vårt förflutna, klart, rent, redo att se allt som gör ont.

Det är mycket viktigt att kristallisera medvetandet. Att ha för avsikt att acceptera allt som är i harmoni med vår själs skönhet och renhet, för att gå in i den absoluta tron ​​i vår själs helighet, att vår själ är i ett tillstånd av glädje, i en entusiasm, i en inspirationsstatus och ingenting kan stoppa vårt möte i Lovande Närvaro, just nu, i linje med Anden, Själen och Kroppen.

I mitten av den fyriga cirkeln kommer vi att felsöka bönen:

Bjud in Guardian Angels, Ascended Masters, dina mästare, upplysta väsen av alla tider, världar och dimensioner, din Rod, din älskade, alla delar. Låt oss öppna i alla riktningar. Och från detta tillstånd i centrum, låt oss be:

Med den Sacred Galactic Ray, Light, Faith, Love, Justice, respekterar jag min själs integritet. Jag accepterar bara genom (personens namn) vad som är i harmoni med min själs renhet och skönhet, jag stänger vägarna till min själ genom (personens namn) till allt som inte överensstämmer med min själs renhet och skönhet, mina handlingar, känslor, ord jag är i harmoni med Skaparen som bor i mig, i mitt hjärtas heliga helgedom, förbinder mig med enighet. Mina handlingar är verkliga i alla världar, tider och dimensioner, här och nu, och för alla varelser som lever i dem. I fredens namn, kärlek och ljus. amen

"Jag stänger min väg till min själ, allt som inte står i harmoni med renhet och skönhet genom dig" - betyder - jag hjälper dig att komma in i din Kristi renhets tillstånd.

Denna bön kommer att talas så många gånger vi stöter på spänningar inom oss själva, vilket innebär att vi kommer att läka vår inställning till vårt förflutna, vi kommer att kristallisera vårt medvetande. Och låt oss läka vår inställning inte bara till dessa händelser utan också till människor som vi fortfarande är kopplade till med karmiska noder. Och i detta tillstånd av klarhet och renhet, när medvetandet är kristalliserat, är vi redo att komma in i den nya månmånaden.

Engagera varje cell i din kropp

Det är väldigt viktigt att vi ber varje cell i vår kropp, i varje manifestation av vår känsla, i varje tanke och i varje avsikt accepterar vi vad som gör att vi kan integrera ljus i oss själva, i vårt väsen, låter oss bli ljusa. För alla sorts goda. För välsignelser av fred, kärlek och glädje, här och nu i denna kropp, vid denna tidpunkt i detta utrymme.

Och när månen börjar växa, låt oss välsigna vår nya avsikt. Avsikten är att skapa en känslomässig bild. Det är viktigt att säga högt:

Jag är Jag älskar, frisk, blomstrande, inspirerande och inspirerad av livet, skönheten i detta liv, glädje. Jag är ... (komplett).

När vi pratar, svara med alla våra sinnen, skapa bilder i vårt sinne, låt oss leva denna verklighet när vi pratar. Ordet är Gud, ordet kodar för vårt DNA, ordet omedelbart uppfattas av världen som vår beslutsamhet att skapa ett nytt utrymme. Och för att vara i denna verklighet, för att leva denna verklighet, att leva ljuset i dig själv!

Liknande artiklar

Lämna ett svar