Resan till Bali (3.): Till hands

6597x 06. 01. 2019 1 Reader

Vi lämnar flygplatsen i Dubai. Det är 09: 00 lokal tid morgon. Vi väntar på en åtta timmars flygning på ön Bali, där vi borde landa på 22: 00. Hur lite är det för att resa genom tiden ... :)

Po Dubá promenad Vi åkte tillbaka till flygplatsen. Det var fortfarande några timmar kvar tills vi lämnade, så vi letade efter en plats där vi kunde vila och kanske skriva. Jag sov äntligen i ungefär en timme. Det var mycket svårt - ju mer jag tog de sista antibiotika. Det var för första gången mer än fyra år sedan när jag bestämde mig för att ta hand om pulver eftersom smärtan i halsen fångade mig precis före avgång. Ibland gillar jag att arbeta med växtbaserade energier och härdande kristaller, men nu var det så lite tid. Jag tänkte nästan om universum försöker mig ... om jag verkligen vill stort hopp. Den första vågen av sömnlöshet och den inre förkylningen kom. Men irritationen passerade mig efter morgonen grönt te med baguette :) Det var mer glatt.

Vi flyger med Boeing BA777-300 från Emirates. Flygplanet är vackert, det kan inte utvärderas mot FLYDubai. Ett ord fantastiskt! Vi rekommenderar - flera gånger vi blev förvånade - av både stewardesses och stewards stämning, ett bra fotvård och ett stort urval av filmer och annan underhållning. Det var jättebra och trevligt när du tror att vi tillbringade åtta timmar på planet. De bryr sig mycket bra för oss. Under flygningen fick vi två gånger rikliga vegetariska rätter. Gratis drycker av alla slag var tillgängliga för det - allt i biljettpris.

Att vara vacker och faktiskt inse att du plötsligt är bakom ekvatorn. Du flyger runt fantastiska platser du bara vet från TV, och det höjer plötsligt ditt hjärta. Kuala Lumpur, Jakarta, Singapore, Sumatra och Java på kartan över planet leende på dig från distans i Hong Kong. Känslan att du har alla extra på din hand ... Alla dessa platser har en sak gemensamt och det är vatten. Kraften som smälter varje dag med sina chocker på fastlandet och skapar formen på varje vacker del av vår planet. Jag är intresserad av kartan och flygets gång.

Vi landade med en liten fördröjning, för intensiv regn och stormar över öarna. Vi är mer applåderade och tack! Det är natt.

En apa konung välkomnar oss på flygplatsen hall med inskriptionen: "Välkommen till Bali" (Välkommen till Bali). Jag känner genast hur energin på denna ö rörde min själ. Jag träffar vänliga leende ansikten. Det är en helt annan värld än i vårt land eller i Dubai.

Det finns en lång kö i incheckningsrummet. Mina medresenärer väntar på en timme för bagage. Vi måste fortfarande arrangera ett turistvisum för 30-dagar vid invandringsavdelningen och gå igenom en utcheckningskontroll igen. Även om det finns 22: 00, kan jag inte se dig i spjälan tills efter midnatt.

Plötsligt kommer en stor glädje. Hon är miljonär !!! Jag byter euro på rupi (IRD) och jag har plötsligt miljoner i mina sedlar, som jag inte ens kan räkna med! Det är en konstig känsla. Jag känner min psykeförflyttning ... hur jag tänker på min egen uppsättning värden. Jag känner mig lite osäker, för det är nytt för mig. Det är bara långsamt som händer med mig det som är ordspråkligt han gick lätt upp och lämnade lite, något kommer att vara;). Kursen är 1 CZK = 632 IRD och priserna på saker och tjänster är desamma. Jag ser fram emot att upptäcka den här speciella världen ...

På flygplatsen väljer vi en taxi enligt känslan. Vi är alla väldigt trötta, så även om vi alla är uppdragna att priserna måste förhandlas fram här, är vi sällan överens med 10 USD. Vi kör till Bakun Beach Resort, som vi valde för den första natten. Hotellet är omgivet av grönska och har egen pool. Helt tvärs över gatan är ett stort varuhus. Rummet är väldigt lyxigt - på stjärnan med stjärnan.

I rummet har jag fortfarande en snabb WIFI för att skicka dig de första bilderna från landningen. Det handlar om 03: 00 på natten. (Skillnaden mellan Prag är 7 timmar, så 20: 00.)

Låt oss gå från YT Greentara mantra och vi planerar planen för morgondagens dag. Vi vill anställa en personlig guide för att hjälpa oss att komma dit vi behöver det. Vi finner att vi bara anlände i helgen när årets viktigaste fester är på ön. Det är en lokal tradition som de flesta turister inte kan, men vi kan ordna en speciell entré ...

Detta är vad jag säger till dig idag med orden från en av de balinesiska munkarna: Håll ögonen öppna så att du kan se skönheten i planeten, ditt hem behöver ha ett öppet hjärta och ett brett sinne. Då kommer det att finnas mirakel i din verklighet, till skillnad från alla kitsch.

Du kan se fram emot att berätta en riktigt mystisk upplevelse av den lokala ritualen. Jag kämpar lite med internetanslutning. Jag får ett lokalt SIM-kort och försöker vara mer online. Jag skulle vilja registrera mig i direktsändningså snart som möjligt. Det är så mycket jag vill visa dig och säga ... och jag är bara här den första dagen! Jag kommer tillbaka till dig så snart som möjligt. :)

[05.01.2019 @ 03: 00 Bali]

Uppdaterad: 24.03.2019, 21: 20

Resan till Bali

Fler delar från serien

Lämna ett svar